به گزارش ایرنا، جاشوا ایگوتا گاتیمو روز شنبه در نشستی با شهردار کاشان افزود: کنیا در گذشتههای دور میزبان اقوام ایرانی در خود بوده که این مهم به اشتراکهای فرهنگی ۲ کشور میافزاید. وی با تمجید از پاکیزگی و زیباییهای کاشان اظهار داشت: شهرهایی دارای ویژگیهای مشابه این شهرستان در کنیا نیز وجود دارند با […]
به گزارش ایرنا، جاشوا ایگوتا گاتیمو روز شنبه در نشستی با شهردار کاشان افزود: کنیا در گذشتههای دور میزبان اقوام ایرانی در خود بوده که این مهم به اشتراکهای فرهنگی ۲ کشور میافزاید.
وی با تمجید از پاکیزگی و زیباییهای کاشان اظهار داشت: شهرهایی دارای ویژگیهای مشابه این شهرستان در کنیا نیز وجود دارند با این تفاوت که بارندگی زیادی را در آنها مشاهده میشود.
سفیر کنیا در تهران، گل، قهوه و چای را از جمله کالاهای صادراتی کنیا برشمرد و ادامه داد: بسبار جالب است که کاشان نیز با وجود آب و هوای کویری پرورش دهنده و صادرکننده بهترین نوع گلها به نقاط مختلف جهان است.
وی، تنوع جغرافیایی را عامل رونق گردشگری در کنیا بیان و اضافه کرد؛قلمداد و تأکید کرد: در کشورمان هم مناطق کوهستانی و هم حیات وحش وجود دارد که این به صنعت گردشگری کنیا کمک کرده است.
ایگوتا گاتیمو حفظ بناهای تاریخی در کاشان را یک اتفاق مثبت دانست و با تاکید بر لزوم تبادل تجربیات با این شهر، خاطرنشان کرد: زمینههای زیادی برای همکاری وجود دارد که میتوان این ارتباط را ایجاد و توسعه داد.
شهردار کاشان نیز گفت: مدیریت شهری خطه سیلک از هیچ ظرفیت و بستری برای توسعه دیپلماسی شهری به عنوان یکی از الزامات رشد و پیشرفت غافل نمیشود.
حسن بخشنده امنیه با اشاره به پیشینه تمدنی و موقعیت صنعتی و کشاورزی کاشان افزود: این شهرستان با بیش از یک هزار کارخانه فرش و همچنین گل و گلاب، در جهان پرآوازه است.
وی با اشاره به صنایع فعال مختلف در کاشان از جمله خودروسازی و سرامیک افزود: این منطقه از نظر منابع طبیعی غنی و دارای معادنی از جمله سنگ آهن، سنگ ساختمانی، سنگ تزیینی و ماده اولیه صنایع داروسازی است.
بخشنده امنیه با تاکید بر رویکرد مدیریت شهری کاشان برای تقویت دیپلماسی شهری با مناطق مختلف دنیا به ویژه شهرهای دارای تشابههای فرهنگی، اجتماعی، اقلیمی و اقتصادی اضافه کرد: به دنبال انعقاد قرارداد با شهرهایی هستیم که قرابت بیشتری در حوزههای مختلف با کاشان دارند.
وی، صادرات و مبادلههای فرهنگی و اقتصادی کاشان را زمینه مساعد همکاری با دیگر شهرها عنوان کرد و آن را زمینهساز توسعه و رونق اقتصادی دانست.
کاشان با مساحت چهار هزار و ۳۹۲ کیلومتر مترمربع و جمعیت ۳۶۴ هزار و ۴۸۲ نفر بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵، پرجمعیتترین شهرستان اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب میشود.
این منطقه عالمپرور، به عنوان نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک با پیشینه بیش از هفت هزار سال به عنوان پایگاه تاریخ تمدن بشری درخشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.