رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به پیشینه ۷۰ ساله این دانشگاه گفت: این دانشگاه بزرگترین مرکز آموزش عالی تخصصی علوم انسانی کشور و غرب آسیا است که با داشتن ۱۱ دانشکده، ۷ پژوهشکده، ۵ مرکز پژوهشی، ۱۳ هزار ۵۰۰ دانشجو و ۵۵۰ عضو هیئت علمی، ظرفیت فراوانی برای همکاریهای علمی و دانشجویی بین المللی […]
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به پیشینه ۷۰ ساله این دانشگاه گفت: این دانشگاه بزرگترین مرکز آموزش عالی تخصصی علوم انسانی کشور و غرب آسیا است که با داشتن ۱۱ دانشکده، ۷ پژوهشکده، ۵ مرکز پژوهشی، ۱۳ هزار ۵۰۰ دانشجو و ۵۵۰ عضو هیئت علمی، ظرفیت فراوانی برای همکاریهای علمی و دانشجویی بین المللی دارد.
به گزارش ادراک خبر به نقل از ایسنا، دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در حاشیه سومین اجلاس مجمع شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام که در شهر اسلامآباد پاکستان، برگزار شد، در دیدار با رئیس دانشگاه بینالمللی رفاه پاکستان، در سخنانی با تاکید بر اهمیت گسترش علوم انسانی-اسلامی با رویکرد برگرفته از دانش و مفاهیم قرآنی و اسلامی، بر لزوم همکاری دو کشور همسایه در زمینه گسترش دانش بومی و اسلامی تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از رئیس دانشگاه بین المللی رفاه پاکستان برای سفر به جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد تا از نزدیک شاهد فعالیتها و پیشرفتهای کشورمان در زمینه تولید دانش بومی و اسلامی به ویژه در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و علوم قرآنی باشد.
دکتر انیس احمد دانشگاه بینالمللی رفاه پاکستان نیز ضمن تمجید از ظرفیتهای دانشگاه علامه طباطبایی، گفت: دانشگاه بین المللی رفاه آماده توسعه همکاریهای فرهنگی، آموزشی، دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو و اجرای پروژههای پژوهشی مشترک با این دانشگاه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، در پایان این دیدار تفاهم نامه همکاری با هدف گسترش همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فنآوری میان روسای دانشگاههای علامه طباطبایی و دانشگاه بین المللی رفاه به امضا رسید.
بر اساس این تفاهمنامه دو طرف در زمینههای تسهیل تبادل اعضای هیئت علمی و پژوهشگر، تسهیل تبادل دانشجو، برگزاری کنفرانسها و نشستهای بین المللی، تبادل کتب، انجام پروژههای مشترک پژوهشی و دانشجویی و همچنین حمایت از راهاندازی کرسیهای زبان و ادبیات فارسی به توافق رسیدند.