جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 74699 |
تاریخ انتشار : ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۷ |
137 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس زاده گفت: با ارتقای کیفیت، اعتماد مردم به پزشکان بیشتر خواهد شد. زیر بنای حفظ این اعتماد آموزش خواهد بود و اگر علم پزشکان به روز باشد، سبب ارتقای بیشتر کیفیت خواهد شد. موید علویان، رئیس سازمان نظام پزشکی تهران در نشست خبری اولین همایش جامع کبد و گوارش گفت: در این کنگره کارشناسان […]

رئیس زاده گفت: با ارتقای کیفیت، اعتماد مردم به پزشکان بیشتر خواهد شد. زیر بنای حفظ این اعتماد آموزش خواهد بود و اگر علم پزشکان به روز باشد، سبب ارتقای بیشتر کیفیت خواهد شد.

موید علویان، رئیس سازمان نظام پزشکی تهران در نشست خبری اولین همایش جامع کبد و گوارش گفت: در این کنگره کارشناسان بیمه نیز شرکت دارند تا در خصوص هزینه های درمان بیماری و تحت پوشش قرار گرفتن بیمه ها به بحث و تبادل نظر پرداخته شود.

به گفته او در این کنگره ها به موضوع تعرفه ها و بحث اخلاق پزشکی پرداخته می شود و امتیاز بازآموزی شرکت در این همایش ۲۰ امتیاز خواهد بود.

او افزود: یکی از اهداف ما آموزش جامعه در زمینه بیماری های مختلف است که در کنار همایش جامع کبد و گوارش منتشر خواهد شد. برای تسریع در قوانین باید کارهای مشترکی در این خصوص با وزارت بهداشت و به خصوص معاونت آموزش انجام شود.

طبائیان، معاون آموزشی نظام پزشکی نیز گفت: با توجه به مشکلات شایع گوارشی در سطح جامعه سوالات زیادی در بین مردم وجود دارد. این کنگره با هدف اطلاع رسانی در خصوص نوآوری و درمان های جدید بیماری گوارش و کبد است.

او افزود: در این کنگره بیش از ۵۰۰ نفر شرکت کرده اند. هدف از اجرای این کنگره آموزش راه حل های درمانی برای بیماری های گوارش و کبد است.

جمالی گفت: خطاها در هنگام عمل و اجرا  وجود دارند. مسئله مهم این است که با شناسایی قصور، پزشک در سریع ترین اقدام، کارهای درمانی را برای رفع قصور انجام دهد.

او گفت: شایع ترین مشکل کبد از نوع کبد چرب غیر الکلی است که چاقی در این خصوص به عنوان ریز فاکتور خطر محسوب می شود. این بیماری قابل پیشگیری است و سبب بروز درگیری اعضای مختلف مانند قلب، مغز و کلیه در بیماران می شود.

او افزود: بیش از یک سوم از مردم چربی کبد دارند و چاقی عامل مهمی در این خصوص است. این بیماری در اطفال دارای اضافه وزن نیز دیده شده است.

رئیس زاده گفت: تبلیغ کالاهای سلامت محور در فضای مجازی، رسانه ملی و سطح شهر باید با مجوز سازمان نظام پزشکی باشد؛ اما این موضوع به خوبی اجرا نشده است.

او افزود: بیمه ها باید تعرفه بخش خصوصی را تحت پوشش قرار دهند و به مردم پرداخت شود تا هزینه های افراد زیاد نشود.

علویان گفت: در حال حاضر میزان شیوع هپاتیت در بین مردم زیر ۱/۴ درصد است. در گلستان و سیستان و بلوچستان میزان شیوع بیماری هپاتیت از متوسط کشور کمی بالاتر است.

او افزود: داروی هپاتیت سی در کشور تولید می شود. شعار ریشه کنی بیماری هپاتیت سی تا سال ۱۴۱۰ نه تنها در ایران بلکه در دنیا تحقق پیدا نمی کند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!