مهندسان در صدد هستند تا مشکل فضاپیمای لوسی ناسا که در اکتبر ۲۰۲۱ پرتاب شد را رفع کنند.گفته شده، هنگام بازدید از سیارکهای تروجان که در نزدیکی سیاره مشتری قرار دارند یکی از آرایههای خورشیدی این فضاپیما دچار مشکل شده است. به گزارش سایت digitaltrends؛ فضاپیما لوسی دارای دو آرایه است که انرژی را از […]
مهندسان در صدد هستند تا مشکل فضاپیمای لوسی ناسا که در اکتبر ۲۰۲۱ پرتاب شد را رفع کنند.گفته شده، هنگام بازدید از سیارکهای تروجان که در نزدیکی سیاره مشتری قرار دارند یکی از آرایههای خورشیدی این فضاپیما دچار مشکل شده است.
به گزارش سایت digitaltrends؛ فضاپیما لوسی دارای دو آرایه است که انرژی را از خورشید جمع آوری میکند، یکی از آنها همانطور که انتظار میرفت در جایگاهش مستقر شد اما دیگری با مشکلاتی در استقرار مواجه شد. پس از بررسیهای فراوان دانشمندان متوجه شدند که این آرایه در حدود ۳۴۵ درجه از ۳۶۰ درجه مستقر شده است.
در ماه آوریل، ناسا اعلام کرد:” دانشمندان فضاپیمای لوسی با کمک موتوری که به یک بند متصل است این آرایه را در جای خود کشیدند تا در جایگاه خود مستقر شود. همچنین آنها، از موتور اولیه و موتور پشتیبان هم استفاده کردند تا نیروی بیشتری به بند وارد و آرایه در جای خود محکم شود.”
براساس گزارشها،دانشمندان، از ماه می تا کنون چندین مرتبه این کار را انجام دادند تا آرایه در جایگاه مناسب خود قرار گیرد و هربار این طناب را بیشتر تحت نیرو قرار دادند. به گفته ناسا، آنها تا زمانی که آرایه خورشیدی در مکان خود قرار گیرد این آزمایش را انجام میدهند.
ناسا گفت که حتی اگر دانشمندان نتوانند آرایه را در جای ایدهآل محکم کنند. چندین فرصت دیگر برای تکرار این دستورات استقرار وجود دارد. در حالی که هیچ تضمینی وجود ندارد که تلاشهای اضافی آرایه را ببندد، شواهد قوی وجود دارد که این فرآیند آرایه را تحت تنش بیشتری قرار میدهد و باعث تثبیت بیشتر آن میشود.
بیشتر بخوانید