پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 10325 |
تاریخ انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹ |
105 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد همه افرادی که مبتلا به نوع اصلی سویه امیکرون شده اند، بیشتر از سایر افراد در خطر ابتلا به زیرمجموعه‌های آن نیز هستند. الکس سیگال، ویروس شناس در موسسه تحقیقات سلامت آفریقای جنوبی در این باره عنوان کرده است: داده‌های به دست آمده از یک مطالعه در مقیاس کوچک در […]

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد همه افرادی که مبتلا به نوع اصلی سویه امیکرون شده اند، بیشتر از سایر افراد در خطر ابتلا به زیرمجموعه‌های آن نیز هستند.

الکس سیگال، ویروس شناس در موسسه تحقیقات سلامت آفریقای جنوبی در این باره عنوان کرده است:

داده‌های به دست آمده از یک مطالعه در مقیاس کوچک در آفریقای جنوبی بیانگر آن است که کاهش قابل توجهی در ایمنی افراد در برابر دو زیرشاخه جدید امیکرون وجود داشته است. حتی پس از این که آن‌ها به نوع اصلی امیکرون آلوده شده بودند.

وانگ، رئیس سابق ویروس‌شناسی پزشکی و نایب رئیس میکروبیولوژی و ایمونولوژی پزشکی انجمن پزشکی چین پیش از این یادآور شده بود، از آن جایی که محافظت آنتی‌بادی به شکل عفونت یا واکسیناسیون قبلی به تدریج در یک دوره ۶ ماهه کاهش می‌یابد، سویه امیکرون ممکن است حتی بهتر از ایمنی بگریزد.

به علاوه، در مقاله این محققان پیش‌بینی شده است، در حالی که «استراتژی افزایش دز سوم می‌تواند به طور قابل توجهی سطح ایمنی بدن را تقویت کند»؛ اما پیشگیری از آلودگی به سویه امیکرون ممکن است به مخاطره افتد.

نتایج این مطالعه به‌صورت پیش‌چاپ منتشر شده و داده‌ها بر اساس ۳۹ نمونه، ۲۴ نمونه از افراد واکسینه نشده و ۱۵ نمونه از افراد واکسینه شده به دست آمده است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!