دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 19272 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶ |
103 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش سرویس اقتصادی ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. وی در عین حال تاکید کرد: شرایط پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا […]

به گزارش سرویس اقتصادی ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. وی در عین حال تاکید کرد: شرایط پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است. این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است. حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی. خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام. خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان ) با ترشحات و خون دام آلوده. خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز. تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی. نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.( دمای یخچال) روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش ، لباس بلند ، چکمه ، ماسک و عینک). اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته. ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می‌شود. در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!