دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 51170 |
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۷:۰۰ |
109 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

در سال ۱۹۶۸ برای نخستین بار فضانوردان آپولو با خود بستنی خشک شده به فضا بردند و آن را مصرف کردند. به گزارش سایت slashgear؛ در سال ۲۰۰۶ فضاپیمای آتلانتیس یک محموله غذایی یخ زده و فریزر GLACIER به فضا برد تا فضانوردان بتوانند نمونه‌های تحقیقاتی خود را  در آن ذخیره کنند. گفته شده، در […]

در سال ۱۹۶۸ برای نخستین بار فضانوردان آپولو با خود بستنی خشک شده به فضا بردند و آن را مصرف کردند. به گزارش سایت slashgear؛ در سال ۲۰۰۶ فضاپیمای آتلانتیس یک محموله غذایی یخ زده و فریزر GLACIER به فضا برد تا فضانوردان بتوانند نمونه‌های تحقیقاتی خود را  در آن ذخیره کنند.
گفته شده، در سال ۲۰۱۲، آژانس فضایی ناسا بستنی‌های یخ زده با طعم‌های شکلات و وانیل را در لیوان‌های مخصوص این خوراکی بسته بندی و با کپسول دراگون اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی ارسال کرد. یکی از مشکلات  این آژانس فضایی  وزن زیاد محموله و عدم وسیله مناسب برای ذخیره سازی بستنی‌ها بود.

براساس گزارش‌ها، محموله‌های غذایی باید بسیار سبک بوده، ماندگاری طولانی داشته و به راحتی در چمدان‌های کوچک که به فضا پرتاب می‌شوند، قرار گیرند. غذای خشک شده یا یخ زده به دلیل مواد مغذی زیادی که در خود دارد همیشه جز اصلی منوی غذایی ناسا است. افزون براین ناسا با استفاده از مواد غذایی یخ زده به پیشرفت چندین تکنیک مختلف نگهداری مواد غذایی (آب زدایی، خشک کردن انجمادی، رطوبت متوسط، پاستوریزاسیون با تابش و بسته بندی نیتروژن) کمک کرده است.
شایان ذکر است به دلیل ویژگی‌های بستنی همچون ترد بودن و عدم جایگاه مناسب برای قرار گیری این نوع خوراکی، فضانوردان نمی‌توانند آن را مصرف کنند.
بیشتر بخوانید
 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید