چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-01
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 71977 |
تاریخ انتشار : ۰۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۰۴ |
139 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر به نقل از فارس، علی خضریان سخنگوی اصل نود مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جزئیاتی از جلسه امروز این کمیسیون، با حضور وزیر صمت و معاونان وزیر، گفت: با توجه به اینکه پس از حذف ارز ترجیحی آقای شاه‌میرزایی معاون تجارت و خدمات وزارت صمت ۲۲ اردیبهشت ماه سالجاری نامه‌ای […]

به گزارش ادراک خبر به نقل از فارس، علی خضریان سخنگوی اصل نود مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جزئیاتی از جلسه امروز این کمیسیون، با حضور وزیر صمت و معاونان وزیر، گفت: با توجه به اینکه پس از حذف ارز ترجیحی آقای شاه‌میرزایی معاون تجارت و خدمات وزارت صمت ۲۲ اردیبهشت ماه سالجاری نامه‌ای زدند و اعلام کردند که همه کالاها در زنجیره به قیمت جدید فروخته شود؛ موضوع دریافت مابه‌التفاوت کالاهایی که پس از حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت با قیمت جدید فروخته شده، اما با قیمت قدیم خریداری شده‌اند، به عنوان نخستین دستورکار بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: میزان مابه‌التفاوت در بین اعضای زنجیره باقی مانده و به خزانه بازنگشته است، کمیسیون اصل نود مجلس به این موضوع ورود کرد تا وزارت صمت این میزان مابه‌التفاوت را محاسبه و اخذ کند. وزیر صمت در دو جلسه پیش از جلسه امروز نیز در کمیسیون حاضر شده بود تا این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی در ادامه اظهار کرد: وزیر صمت در جلسه امروز نهایتا پذیرفتند که مابه‌التفاوت کالاهایی که ارز ترجیحی آنها حذف شده باید اخذ شود و قرار شد براساس اطلاعات موجود در سامانه جامع تجارت، ظرف حداکثر دو ماه مابه‌التفاوت را از اعضای زنجیره اخذ کند تا از تضییع حقوق بیت‌المال جلوگیری شود.

خضریان یادآور شد: در ادامه نشست صبح امروز اجرای طرح رهگیری لوازم یدکی خودرو مورد بررسی قرار گرفت، کمیسیون از اجرای این طرح حمایت می‌کند اما در اجرا، نقص‌هایی وارد است که به وزارت صمت گوشزد کردیم. مقرر شد وزیر صمت این نقص‌ها را بررسی و برنامه خود را در این زمینه بازنگری کند.

نماینده مردم تهران، ری شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس، همچنین گفت: دستور دیگر استیفای حقوق مالکانه و اجرای بند (ل) تبصره بودجه ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ بود، براساس این بند قانون وزارت صمت تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۱ مکلف شده بود تا فهرست واحدهایی که مواد معدنی را فرآوری می‌کنند به سازمان امور مالیاتی ارائه دهد، اما هنوز انجام نشده، لذا مقرر شد وزارت صمت در اسرع وقت این فهرست را ارائه کند.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!