یکشنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-28
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 80545 |
تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶ |
75 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر، در حالیکه رسانه‌ها غروب چهارشنبه حضور نخست وزیر ارمنستان و رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در نشست سازمان همکاری‌  شانگهای را اعلام کردند، دفتر نخست زیر ارمنستان از عدم حضور «نیکول پاشینیان» نخست وزیر این کشور در این نشست خبر داد. خبرگزاری «آرمنا پرس» ابتدا گزارش داد که «بختیار خاکیموف» فرستاده ویژه […]

به گزارش ادراک خبر، در حالیکه رسانه‌ها غروب چهارشنبه حضور نخست وزیر ارمنستان و رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در نشست سازمان همکاری‌  شانگهای را اعلام کردند، دفتر نخست زیر ارمنستان از عدم حضور «نیکول پاشینیان» نخست وزیر این کشور در این نشست خبر داد.

خبرگزاری «آرمنا پرس» ابتدا گزارش داد که «بختیار خاکیموف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سازمان همکاری شانگهای گفت که نخست وزیر ارمنستان و «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان حضور خود در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در شهر «سمرقند» در ازبکستان را تایید کردند.

دفتر نخست وزیری ارمنستان سپس در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیکول پاشینیان به دلیل شرایط کنونی در نشست آتی سازمان همکاری شانگهای در سمرقند شرکت نخواهد کرد.

این در حالی است که «آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان در جلسه روز چهارشنبه در پارلمان این کشور گفت که وزرای خارجه ارمنستان و  جمهوری آذربایجان در پایان ماه نشست دیگری برای گفت‌وگو درباره پیمان صلح برگزار خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» میرزویان گفت که این توافق در نشست سه جانبه اخیر در بروکسل حاصل شد. وی مدعی شد که موضع جمهوری آذربایجان مخرب و به هدف برهم زدن روند صلح است.

درگیری‌های شدید میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان اواخر دوشنبه شب صورت گرفت و ارمنستان از ادامه پیشروی‌های نظامیان جمهوری آذربایجان به سمت خاک خود خبر داد. به دنبال این تحرکات، رسانه‌های جمهوری آذربایجان  صبح سه شنبه  از توافق ایروان و باکو برای برقراری آتش بس  خبر دادند.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان دو رقیب اتحاد جماهیر شوروی سابق تاکنون در دو جنگ در طول سه دهه گذشته برای کنترل قره باغ کوهستانی باهم جنگیده‌اند. از سرگیری چنین درگیری‌های خونین نشان می‌دهد که وضعیت چه در این منطقه کوهستانی و چه در مرزهای رسمی بین دو کشور به شدت بحرانی است.

«گوئلا واسادزه» تحلیلگر ارشد علوم سیاسی از «مرکز تحلیل راهبردی گرجستان: معتقد است که درگیری‌های جدید این پیشرفت‌ها را از بین برده است. به گفته وی، خشونت افکار عمومی دو طرف درگیری را بیشتر افراطی کرده است.

 

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!