پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-02
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 90466 |
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳ |
56 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر به نقل از ایرنا فضل الله آذرفر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، بیمه دام های عشایر را ضروری دانست و افزود بیمه دام ها هم یکی از دغدغه‌های اصلی جامعه عشایری است. وی ادامه داد: در طول سال حوادث پیش بینی نشده ای اتفاق می افتد که می طلبد عشایر هم […]

به گزارش ادراک خبر به نقل از ایرنا فضل الله آذرفر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، بیمه دام های عشایر را ضروری دانست و افزود بیمه دام ها هم یکی از دغدغه‌های اصلی جامعه عشایری است.
وی ادامه داد: در طول سال حوادث پیش بینی نشده ای اتفاق می افتد که می طلبد عشایر هم خود و هم دام هایشان را بیمه کنند که اگر اتفاقی رخ داد مشمول دریافت غرامت بیمه ای شوند.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که سازمان امور عشایر برنامه بیمه رایگان عشایر استان را در دستور کار قرار داده و در حال پیگیری است.
آذرفر تصریح کرد:  در صورت تامین منابع مالی این طرح ، کار بیمه رایگان عشایر از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر صورت می گیرد.
وی تاکید کرد که در بحث بیمه دام ها ،طبق قانون برنامه ششم توسعه باید دام های عشایر بیمه اجباری شوند تا در صورت بروز خسارت غرامت دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه عشایر از اجرای طرح بیمه دام های خود استقبال نمی کنند ،از عشایر استان دعوت کرد به فکر بیمه دامهای خود باشند چرا که اگر اتفاقی رخ داد تنها خدمات رسانی مشمول کسانی خواهد شد که دام‌هایشان بیمه کرده باشند.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که این سازمان تمام تلاش خود را به کار می بندد تا عشایر را ترغیب کند دام های خود را بیمه کنند و  در غیر این صورت این سازمان از ارائه خدمات به عشایری که دام های خود را بیمه نکنند خودداری می کند.
براساس آخرین آمار ، در چند سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ خانوار به جمعیت عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد افزوده شده است.
جمعیت عشایری این استان از ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار به ۱۲ هزارو ۴۰۰ خانوار رسیده است. پرداخت تسهیلات خرید دام، بالا رفتن سطح در آمد عشایری، اجرای طرح زنجیره ای تولید گوشت و ایجاد زیر ساخت های رفاهی از مهمترین دلایل افزایش جمعیت عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.از سویی توسعه فرهنگ استفاده از سوخت های فسیلی در مناطق عشایری در چند سال اخیر موجب کاهش قابل توجه مهاجرت عشایر به مناطق روستایی و شهری استان شده است.
سالانه ۱۰ هزار متر مربع انواع گپه، جاجیم، قالی، ۴۰۰ تن پشم، ۲۶ هزار تن شیر، ۱۸۰ تن انواع روغن های دامی و ۷۲۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر این استان تولید می شود.
هم اکنون تعداد دام های در اختیار عشایر این استان افزون بر یک میلیون راس است.
۷۰ هزار نفر در قالب بیش از ۱۲ هزار خانوار از جمعیت ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد عشایر هستند که این میزان جمعیت از ۶ ایل بومی، ۲ طایفه قشقایی، ۱۶ تیره، ۱۸۱ طایفه و بیش از یک هزار و ۱۱۰ تش (اولاد) تشکیل شده است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!